benteunissenBen Teunissen, geboren in 1950, studeerde beeldende kunst aan de Academie voor beeldende kunsten te Arnhem.

Als docent Kunstvakken begeleidde hij vele studiereizen naar o.a. Italië.

Zijn passie voor wandelen blijkt o.a. uit de 2700 km lange tocht naar Santiago de Compostela in 2003. Daarover schreef hij het boek Van droom tot werkelijkheid.

In 2008 ondernam hij voor de eerste maal de tocht naar Rome. Als oud bestuurslid van de vereniging Pelgrimswegen naar Rome is hij nog steeds actief voor de werkgroep Publicaties. In die hoedanigheid was hij verantwoordelijk voor de eindredactie van het  eerste handboek Op pelgrimstocht naar Rome.

Als pad coördinator bij Wandelnet doet hij zijn ervaring op met het uitzetten, beschrijven en markeren van de vele Nederlandse wandelroutes. Aan de laatste geheel herziene uitgave van het Marskramerpad heeft hij zijn bijdrage geleverd.

 

Disclaimer

 

De uitgaven van de vijf wandelgidsen voor pelgrims vanuit Maastricht of vanuit Canterbury zijn met de meeste zorg samengesteld. De juistheid van de gegevens is mede afhankelijk van informatie die de auteur is verstrekt door derden. Indien die informatie onjuistheden blijkt te bevatten, kan de auteur daarvoor geen aansprakelijkheid aanvaarden.
De informatie in deze wandelgidsen is aan verandering onderhevig. Het kan dus gebeuren dat je ter plaatse een andere situatie aantreft dan de auteur. Is de tekst niet helemaal meer correct, geef dit door bij contact. In een vernieuwde uitgave worden zo snel als mogelijk noodzakelijke verbeteringen aangebracht.